Home » Voor particulieren » Small group training

Small Group training

Vind jij het leuker om in een groepje te sporten op een vast moment in de week of wil je graag een extra uitdaging naast je huidige (personal) trainingen? Dan is de Small group een goede optie voor jou.

"

Wat is Small Group training?

Een small group training bestaat uit een 60 minuten work-out met een warming-up, trainingssessie en een cooling down.

In een small group training werken we in een circuit vorm. Ongeveer 10 oefeningen op tijd waarna er telkens na een korte rust wordt doorgedraaid. Deze ronde wordt meermaals herhaald. Zo heb je een total body workout op een speelse en effectieve manier!

Gedeelde Motivatie

In mijn Small Group training komen individuen samen die elkaar inspireren en motiveren. De energie van de groep zorgt voor een extra stimulans, waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Persoonlijke begeleiding

Ondanks de groepsdynamiek staat persoonlijke aandacht centraal. Ik neem de tijd om de individuele behoeften van elke deelnemer te begrijpen, zodat de training aansluit bij verschillende fitnessniveaus en doelen.

Diverse Workouts

Mijn Small Group Training biedt gevarieerde workouts die zowel uitdagend als leuk zijn. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen of flexibiliteit, we hebben een programma dat bij jou past.

Elke vrijdag ochtend van 09:00 tot 10:00!

Ben je op zoek naar de motivatie van een groep en de persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer? Ik voor je klaar. Neem contact met mij op en ontdek hoe Small Group Training in Tilburg jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Mijn locatie in Tilburg

Gelegen dicht bij het bruisende centrum van Tilburg biedt Gryphon Coaching een moderne en inspirerende omgeving voor jouw persoonlijke trainingssessies. Mijn locatie is goed bereikbaar en biedt een motiverende omgeving voor jouw fitnessreis.

Wau effect

Personal training

Bredaseweg 204-4
5038 NK Tilburg

Routebeschrijving

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.