Home » Voor bedrijven

Jouw medewerkers het beste uit zichzelf laten halen?

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor bedrijven.

"

Ga snel naar de mogelijkheden via onderstaande knoppen

Of scroll rustig door voor meer informatie per onderwerp.

Burn-out preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom ondersteun ik graag in preventieve sessies voor burn-out (gerelateerde) klachten. Dit kan in groepsvorm of bij signaleren van beginnende klachten in 1 op 1 sessies.

L

Op locatie of online

L

1-op-1 sessies of in een groep

L

Anoniem meldpunt mogelijk

Re-integratietraject

Dit traject is ontworpen om de overgang terug naar de werkvloer soepel en effectief te maken. Met aandacht voor zowel de professionele als persoonlijke behoeften van de werknemer.

L

Individuele begeleiding

L

Werkplekintegratie

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness kan een waardevol programma zijn voor zowel werkgevers als werknemers. Het kan bijdragen aan een gezondere en gelukkigere werkomgeving, en kan ook helpen om ziekteverzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen.

L

Training in de eigen bedrijfsfitness

L

Op locatie in Tilburg

Team Sporttrainning

Teams en afdelingen de mogelijkheid bieden om groepstraining te komen doen? Dit is niet alleen goed voor de fysieke en mentale gezondheid, maar is ook goed als teambuilding activiteit.

L

Op locatie (buiten)

L

Groepstraining in de eigen bedrijfsfitness

L

Op locatie in Tilburg

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.