Home » Voor particulieren » ADHD coaching

ADHD Coaching

In 2023 ben ik gediagnostiseerd met ADHD. Ik weet welke unieke uitdagingen dit met zich meebrengt, zeker omdat ik zelf pas op een late leeftijd diagnose kreeg. Mijn ADHD-coaching is ontwikkeld om individuen te ondersteunen bij het begrijpen, beheren en inzetten van hun krachten. Wel of geen diagnose, je bent van harte welkom. 

"

Waarom ADHD Coaching bij Gryphon?

Het internet is helaas vaak gericht op de negatieve kenmerken van ADHD. Ik zie dat zelf anders. Ik zie alle positieve kenmerken en weet hoe ik deze voor mezelf kan inzetten. Graag wil ik jou ook laten ervaren dat het geen beperking is, maar een kracht!

Individuele Begeleiding

In mijn coaching leg ik de focus op individuele aandacht. Samen zullen we werken aan het begrijpen van jouw specifieke uitdagingen en het ontwikkelen van praktische strategieën om met ADHD om te gaan in verschillende aspecten van het leven.

Doelgericht en praktisch

Mijn ADHD-coaching is gericht op het stellen van haalbare doelen en het ontwikkelen van praktische vaardigheden om dagelijkse uitdagingen aan te pakken. Samen zullen we methoden verkennen die passen bij jouw unieke manier van denken en leven.

Zelfontplooiing en Eigenwaarde

Ik geloof in het stimuleren van zelfontplooiing en het versterken van eigenwaarde. Mijn doel is niet alleen om te helpen bij het beheren van ADHD-symptomen, maar ook om jou te ondersteunen bij het ontdekken en benutten van jouw sterke punten en passies.

In Tilburg, online of op verzoek een andere locatie?

Je bent van harte welkom op mijn coaching en sport locatie aan de Bredaseweg 204-4 in Tilburg! Daar mogen we gebruik maken van de prachtige locaties en ruimtes van “Wau Effect”. Liever deels of volledig online of op een aangepaste locatie? Neem vooral contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.