Home » Voor bedrijven » Team Sporttraining

Fittere medewerkers met de Team Sporttraining

Teams en afdelingen de mogelijkheid bieden om groepstraining te komen doen? Dit is niet alleen goed voor de fysieke en mentale gezondheid, maar is ook goed als teambuilding activiteit.

"

Sporten met collega’s is goed want:

1. Samen sporten maakt breekt de dagelijkse routine.

8 uur achter de computer zitten, gaat snel vervelen. Daarom kan een korte pauze helpen. Na een work-out kan er weer energiek doorgewerkt worden.

2. Samen sporten bevordert prestaties

Sporten heeft een positief effect op de concentratie en geheugen. Bovendien bevordert het de creativiteit

3. Samen sporten zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer.

Sporten kan ook een vorm zijn van teambuilding. Dit kan leiden tot een betere onderlinge samenwerking.

4. Samen sporten is goed voor de gezondheid.

Samen sporten is niet alleen leuker maar het is ook makkelijker vol te houden wanneer collega’s samen gaan.

5. Samen sporten verlaagt het stressniveau.

Wie in een groep sport verlaagt zijn stressniveau sneller dan iemand die alleen sport. Tijdens de work-out kan iedereen elkaar aanmoedigen wat positieve effecten heeft op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Small group training

Een team training bestaat uit een 60 minuten work-out met een warming-up, trainingssessie en een cooling down.

In een small group training werken we in een circuit vorm. Ongeveer 10 oefeningen op tijd waarna er telkens na een korte rust wordt doorgedraaid. Deze ronde wordt meermaals herhaald. Zo heb je een total body workout op een speelse en effectieve manier.

Geïntresseerd? Neem contact met mij op!

Neem als bedrijf contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De meest unieke locatie in Tilburg

Gelegen dichtbij het bruisende centrum van Tilburg biedt Gryphon coaching een moderne en inspirerende omgeving voor jouw trainingssessies. De locatie is goed bereikbaar met mogelijkheid voor gratis parkeren.

PT Studio Wau Effect

Bredaseweg 204-4
5038NK, Tilburg

Route

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.