Home » Voor particulieren

Coaching en Personal Training in Tilburg.

Ontdek de verschillende mogelijkheden bij Gryphon Coaching voor particulieren.

"

Ga snel naar de mogelijkheden via onderstaande knoppen

Of scroll rustig door voor meer informatie per onderwerp.

1-op-1 Coaching

Ik geloof in de kracht van persoonlijke groei en de impact van 1-1 coaching. Mijn doel is om jou te begeleiden met jouw vraag en doel. Loop je vast of voel je dat je hulp nodig hebt om een stap verder te komen? Laat mij je helpen bij de zoektocht naar innerlijke kracht.

L

Op locatie

L

Online traject

Personal Training

Personal training en begeleiding vanuit een unieke locatie in Tilburg. Ontdek waar jij fysiek toe in staat bent door samen aan de slag te gaan met jouw persoonlijk doelen.

L

Personal training op locatie

L

Online fitness traject

Small Group Training

Vind jij het leuker om in een groepje te sporten op een vast moment in de week of wil je graag een extra uitdaging naast je huidige (personal) trainingen? Dan is de Small group een goede optie voor jou.

L

Aansluiten bij de bestaande groep

L

Eigen (small) groep starten ook mogelijk

ADHD Coaching

In 2023 ben ik gediagnostiseerd met ADHD. Ik weet welke unieke uitdagingen dit met zich meebrengt, zeker omdat ik zelf pas op een late leeftijd diagnose kreeg. Mijn ADHD-coaching is ontwikkeld om individuen te ondersteunen bij het begrijpen, beheren en inzetten van hun krachten. Wel of geen diagnose, je bent van harte welkom.

L

Op locatie

L

Online

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.