Home » Over Sabrina

Ik ben Sabrina

Mijn naam is Sabrina Specht Gryp. Naast mijn diagnose voor type 1 Diabetes, heb ik al vaak in de ‘ziekenhuismolen’ gezeten. Dit met een terugkerend probleem: veel (pijn)klachten en weinig tot geen antwoorden.

Dit was voor mij als jongvolwassene geen optie. Met behulp van verschillende diciplines en vooral veel geduld en doorzettingsvermogen heb ik mijzelf fysiek en mentaal weer op de been gekregen. Een half jaar later had ik mijn eerste fulltime baan van 40 uur.

Ik wil jou laten ontdekken waartoe je fysiek en mentaal in staat bent. Samen zorgen we ervoor dat je weer energiek op de werkvloer staat en fit thuis komt. Zolang er maar een drive is om vooruit te willen!

It always seems impossible until it’s done.

– Nelson Mandela

Mijn filosofie

Ik heb zelf gemerkt tijdens mijn zorgtrajecten dat ieder alleen vanuit zijn specialisme denkt. Dit is natuurlijk fijn, maar ik miste iemand die overkoepelend keek en verbanden kon leggen tussen verschillende klachten en omstandigheden.

In mijn ervaring hebben (burn-out gerelateerde) klachten bijna nooit maar 1 oorzaak, daarom benader ik het ook niet vanuit maar 1 specialisatie.

On deze reden heb ik mezelf gespecialiseerd in 3 richtingen: beweging (personal training), voeding en mentaal (NLP en coaching).

Door alle drie de disciplines te combineren, kan ik jou optimaal begeleiden. Dit bied ik aan in het Reboost-Your-Energy™ traject.

Licenties & Certificaten

Certified Professional ACC/Practitioner

Associatie van Coaching

Bezig / Verwacht in mei. 2024

Voedingsdeskundige

Civas Opleidingen

Afgegeven op nov. 2023

EREPS certified Personal trainer

Milo Performance and Education

Afgegeven op mrt. 2023

Inleiding HNLP

Op z’n Jannekus

Afgegeven op mrt. 2023