Home » Voor particulieren » Personal Training

Jouw reis naar een energieker leven met Personal Training

Personal training en begeleiding vanuit een unieke locatie in Tilburg. Ontdek waar jij fysiek toe in staat bent door samen aan de slag te gaan met jouw doelen.

"

Waarom kiezen voor mij als personal trainer?

Ik bied professionele training aan gebaseerd op jouw doelen, behoefte en fysiek conditie. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om aan doelen te werken terwijl je fysieke belemmeringen of mentale uitdagingen ondergaat. Mijn personal training gaat verder dan ´alleen oefeningen´ doen. Het gaat het ontdekken waartoe jij in fysiek en mentaal in staat bent. Ik houd rekening met hoe je de training in gaat en of er verder wat speelt wat misschien invloed heeft op jouw energieniveau.

Individuele Aandacht

Ik neem de tijd om jou echt te leren kennen. Mijn personal training gaat verder. Ik bied individuele aandacht en op maat gemaakte trainingssessies.

Op maat gemaakt trainingsplan

Geen enkel lichaam is hetzelfde, en daarom geloof ik in maatwerk. Ik creëer voor iedereen een gepersonaliseerd trainingsplan dat zowel uitdagend, afwisselend als haalbaar is.

Resultaatgericht

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, mijn personal training is gericht op meetbare resultaten. Ik monitor je vooruitgang en pas aan waar nodig.

Mijn locatie in Tilburg

Gelegen dicht bij het bruisende centrum van Tilburg biedt Gryphon Coaching een moderne en inspirerende omgeving voor jouw persoonlijke trainingssessies. Mijn locatie is goed bereikbaar en biedt een motiverende omgeving voor jouw fitnessreis.

Wau effect

Personal training

Bredaseweg 204-4
5038 NK Tilburg

Routebeschrijving

Onderscheidend

Sinds maart 2024 heeft Wau Effect een Senso Pro staan. Dit is technologie uit Zwitserland wat daar enorm veel wordt gebruikt door fysiotherapeuten en fitnesscentra.

Het apparaat biedt via een scherm de mogelijkheid tot tientallen korte, doelgerichte en effectieve programma’s.

Wanneer je herstellende bent van een blessure, evenwichtsproblemen hebt, of juist doelgericht wilt trainen op kracht en uithoudingsvermogen, is dit een ideale optie.

De kapel van Wau Effect is één van de 27 locaties die deze technologie kan aanbieden.

Begin jouw reis naar een gezonder leven

Wil je jouw fitnessdoelen realiseren met mijn begeleiding als ervaren personal trainer? Neem contact met mij op en begin vandaag nog jouw reis naar een gezonder, sterker en energieker leven.

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.