Home » Voor bedrijven » Bedrijfsfitness

Fittere medewerkers met de bedrijfsfitness van Gryphon Coaching

Met bedrijfsfitness laat de werkgever de werknemer voordelig sporten in eigen tijd.

"

Mogelijkheden voor bedrijfsfitness

De werkgever is niet verplicht om bedrijfsfitness aan te bieden, maar veel werkgevers doen dat wel om de gezondheid van werknemers te bevorderen en ziekteverzuim te verlagen.

Een sportende werknemer is productiever, energieker en verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Bovendien is het bewezen dat door het weghalen van de financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Energieke werknemers zijn productiever en ervaren hoger werkgeluk.

De werkgever zorgt dat de werknemer kan sporten bij een fitnesscentrum in de buurt. De abonnementskosten kunnen vergoed worden, het kan worden ingehouden op het salaris of er wordt korting geregeld.

Buiten werktijd

In principe is de regel dat er wordt gesport buiten werktijd of in de lunchpauze. Een bedrijf kan zelf beslissen hoeveel tijd hiervoor beschikbaar wordt gesteld.

Over het algemeen kan er ‘in de tijd van de baas’ getraind worden, mits er een doorverwijzing is van de bedrijfsarts  voor klachten die met het werk te maken hebben.

Geïntresseerd? Neem contact met mij op!

Neem als bedrijf contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Pssst… ben je werknemer? Geef dan bij jouw werkgever aan dat je graag personal training zou willen volgen bij Gryphon Coaching. Stuur ze deze pagina door. Jouw bedrijf kan vervolgens met mij afspraken maken hoe vaak en hoelang je mag trainen.

De meest unieke locatie in Tilburg

Gelegen dichtbij het bruisende centrum van Tilburg biedt Gryphon coaching een moderne en inspirerende omgeving voor jouw trainingssessies. De locatie is goed bereikbaar met mogelijkheid voor gratis parkeren.

PT Studio Wau Effect

Bredaseweg 204-4
5038NK, Tilburg

Route

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.