Home » Voor particulieren » 1 op 1 coaching

Persoonlijke groei met 1-op-1 coaching

Ik geloof in de kracht van persoonlijke groei en de impact van 1-1 coaching. Mijn doel is om jou te begeleiden met jouw vraag en doel. Loop je vast of voel je dat je hulp nodig hebt om een stap verder te komen? Laat mij je helpen bij de zoektocht naar innerlijke kracht.

"

Verschil tussen een coach en een therapeut

Hoewel zowel coaches als therapeuten mensen begeleiden om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Focus en doel

Therapeuten richten zich meestal op het behandelen van psychische aandoeningen, het verwerken van trauma’s, het omgaan met emotionele problemen en het bevorderen van geestelijke gezondheid. Ze werken vaak met cliënten die specifieke emotionele of psychologische problemen ervaren en streven naar verlichting van symptomen en het bevorderen van herstel.

Coaches daarentegen concentreren zich doorgaans op het helpen van mensen bij het stellen en bereiken van doelen, het ontwikkelen van vaardigheden, het verbeteren van prestaties en het maximaliseren van hun potentieel. Ze werken vaak met cliënten die zich op specifieke gebieden van hun leven willen verbeteren, zoals loopbaanontwikkeling, leiderschap, relaties of algemeen welzijn.

Waarom bij Gryphon coaching?

Tijdens mijn eigen revalidatietraject en daarna heb ik meerdere 1-op 1 coaching trajecten gevolgd. Doordat ik uit eigen ervaring weet hoe waardevol dit kan zijn, probeer ik dit zelfde gevoel te creëren bij de mensen die bij me komen.

N

Veiligheid en vertrouwelijkheid volgens de ethische code van de NOBCO

N

Expertise en eigen ervaring

N

Empathie en inlevingsvermogen als HSP

N

Ruimte voor groei en creativiteit

Individuele Aandacht

Ik neem de tijd om jouw verhaal te begrijpen. Mijn 1-op-1 coaching is geen standaardformule; het is een persoonlijke ontmoeting waarbij ik me volledig richt op jouw behoeften, uitdagingen en doelen.

Doelgerichte Begeleiding

Samen zullen we haalbare doelen opstellen die in lijn zijn met jouw visie voor de toekomst. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden of het ontdekken van jouw passies, mijn coaching biedt doelgerichte begeleiding om jouw volledige potentieel te benutten.

Duurzame verandering

Ik geloof in veranderingen die beklijven. Mijn coaching richt zich niet alleen op oppervlakkige symptomen, maar gaat dieper, naar de kern van jouw overtuigingen en gedragspatronen, zodat je blijvende groei kunt ervaren.

In Tilburg, online of op verzoek een andere locatie?

Je bent van harte welkom op mijn coaching en sport locatie aan de Bredaseweg 204-4 in Tilburg! Daar mogen we gebruik maken van de prachtige locaties en ruimtes van “Wau Effect”. Liever deels of volledig online of op een aangepaste locatie? Neem vooral contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Hi, ik ben Sabrina 

De Missie van Gryphon Coaching.

Ik wil anderen laten ontdekken waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn. Ik help de professional met (preventie van) burn-outklachten, re-integreren na ziekte of een algemene behoefte aan verbetering in mentale en fysieke gezondheid.

Reboost-Your-Energy™ Traject

Er is zelden maar 1 oorzaak, daarom combineer ik vaak meerdere disciplines om aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid te werken. Dit noem ik het ‘Reboost Your Energy traject’. Zo heb je één allesomvattend traject bij één coach op één locatie.

Coaching

Met coaching help ik je met het beantwoorden van ‘jouw coachvraag’. Door het stellen van vragen en het inzetten van tools, creëer ik bewustzijn en begeleid ik je bij het ontdekken en realiseren van jouw potentieel. Ik bied persoonlijke begeleiding om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en persoonlijke groei te bevorderen.

Personal Training

Beweging is essentieel voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het kan werken als uitlaatklep en het zorgt voor een betere conditie en weerstand. Of het nu gaat om opbouwen van kracht, het verbeteren van uithoudingsvermogen of de zoektocht naar meer energie, ik sta voor je klaar. Ook geef ik 1 op 1 bokstraining om je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder te voelen.

Lifestyle

Een gezonde levensstijl is de kern van welzijn. ‘Reboost yourself’ omvat niet alleen coaching en personal training, maar ook deskundig leefstijladvies. Ik help bij het integreren van gezonde gewoontes in je dagelijks leven, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijft.

Mijn werkwijze

 Uiteraard is ieder persoon en elk traject uniek in zijn planning en uitvoering. Maar in de basis kun je uitgaan van onderstaande werkwijze.

Vrijblijvend intakegesprek

In deze fase van jouw traject doen we een nulmeting.

We maken een plan van aanpak

Deze stellen we samen op en hieruit ontvang je een offerte op maat.

Starten met Coachsessies

Het aantal (verwachte) sessies spreken we van tevoren door.

Start re-integratietraject

Samen zorgen we ervoor dat jij de balans weer vindt.

Weer topfit aan het werk

Het uiteindelijke doel is om jezelf weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Natraject (optioneel)

In sommige gevallen kan een natraject van toegevoegde waarde zijn.